Hogyan készítem az első realitym

Hogyan készítem az első realitym

Kitekintő- Exatlon- Vége

2019. április 23. - RealityPulse

 

Akkor van vége amikor vége van. Pali "bácsi" lefújta, bennem, bennünk meg maradt pár kérdés, de mielőtt bármi is történne pacsi a bajnoknak! Bravo Kata! Te vagy a legnagyobb Menőő-őőő653217_w.jpg

És amit az írás eleje óta lehet tudni: Frankó volt meg minden viszont, jön a DE. Mondhatni ez tipikus magyar szokás, hogy minden jóban találunk valami rosszat, ellenben ez egy gondolatmenet, hogy min lenne érdemes változtatni, hogy ne 88%-ban kapja azt a néző amit vár, hanem 99%-ban.  1%-ot az örök elégedetleneknek, háborogni félretehetünk. 

Nagyon vegyesek a gondolatok a döntővel kapcsolatban. Alapvetően ez a műsor tetszik és örülök, hogy nem csak egyénileg de összességében is pozitív benyomást keltett a játékosok nagyja, főleg akik a végén maradtak. Nekik kellett maradni, ők képviselték azt amit. A sok mosolygás és vidám pillanat teljesen más megvilágításba helyezte a játékot. Viszont tegnap 20 millió Ft-ért mert a verseny. 

Az időmérős futamok és az 1-1 millió Ft valóban motiváló de ha komolyságot akarunk adni valaminek, akkor az legyen is az és ne csak a fiúk, hanem a lányok részéről is. Ha ők tudnak keményen menni és megnehezíteni Patrik feladatát, akkor ez legyen meg a lányok részéről is és ne egy pizsiparti benyomását keltse ahol görcsöt kap az ember hasa a sok nevetéstől. Elveszti a műsor a komolyságát és egyáltalán nem azt kapja az ember amit várt. Nagyon jó dolog az, amikor érzelmeket vált ki egy műsor de jobb, ha az izgalom és nem "felháborodás". Felháborodás azért, mert alapvetően jó úton járt ez az egész. Laci egyre jobban közvetített, már-már karmesteri magasságokban, egy nagyobb fúvószenekart simán vezényelne. A versenyzők összekovácsolódtak, igazi Exatlonisták lettek és még sorolhatnám. Alapvetően a pozitív dolgokat keresem és itt, ezeket könnyen meg lehetett találni. DE ha én Rákóczi Reni lennék és támogatni szeretném Esztergályos Patrik bajnokká avatását, akkor megyek mint ökör, mert fel akarom adni a leckét a női döntősnek. Az, hogy ezt a dolgot további 1 millióval jutalmazzák, grátisz. Egye fene. Mással se dobáljanak. De az, hogy elkezdődik egy Szuperdöntő és megy a nyeherészés és a móka, nekem teljesen keresztbe húzta a műsorról eddig alkotott képet. A délutáni strandröpinek is megvan a helye és annak is, amikor játékostársunkat segíteni kell. Két random, másik ország exatlonista lányai Timi idejével bőven vetekedve, keményen feladták volna a leckét Katának és talán egyenlő esélyekkel indultak volna Patrikkal. Az utolsó körben szegény srác, nem véletlen állította a nemlétező élével a karikát a homokba, ugyanis tudta: Számára a kupa, ott vált elérhetetlenné. Miért engedik meg a műsor készítői, hogy ilyen zárása legyen, egy, akár sikerre is vihető Szuperdöntőnek? Az elgondolás a szintidőkre jó volt de a játékosok hozzáállása erősen megkérdőjelezhető.  Sajnálom Patrikot. Szépen, diplomatikusan kezelte a helyzetet. A játékosok felkészítésével és motivációjával kapcsolatban remélem levonják a megfelelő konzekvenciát és a következőekben, nem hagynak egyik-másik játékos számára ekkora előnyt. Másik eszmefuttatásba, hogy irányítva volt, vagy csalás, nem mennék bele. Mindenkinek a fantáziájára bízom.  

A 2019-es induló évadot és magát a műsort, összességében jól kezdték és Palik Laci "bácsi" is nagyot alakított. Vele, róla mindenképpen lesz egy önálló blog. Szép volt Exatlon, szép volt Exatlonistákpalik.jpeg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrealitym.blog.hu/api/trackback/id/tr10014781704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása