Hogyan készítem az első realitym

Hogyan készítem az első realitym

Kibeszélő 4.0 A játékos tulajdonságai

2019. április 13. - RealityPulse

 

Üdv!

Ma rálépünk gázpedálra! Jöhet is mindjárt a kérdés: 

Az előző írásban karaktertípusokról és az egyidejűségről írtam, most azt mutatom be, hogy a castingokon, milyen személyiségtípusokat néznek. 

Milyen típusú játékosnak tartod magad? 

 

INTROVERTÁLT:

-Szabálytisztelő: Tények és adatok alapján hoz meg döntéseket. Néha maximalista. Másokkal de saját magával szemben is kritikus

-Kitartó: Igazi csapatjátékos. Lojális. Gyorsan egy hullámhosszra lehet vele kerülni. Érzékenyebb és nehezebben dönt.

Extrovertált:

-Irányító: Domináns típus. Gyorsan dönt és jól átlátja a helyzeteket. Többnyire cégvezető, vagy valamilyen csapatnak a kapitányai. 

-Befolyásoló: Nagyon kommunikatív, igazi humán beállítottságú, emberek között érzi jól magát. 

 

Lehetnek átfedések és van aki a külső behatások miatt részben, vagy teljesen megváltozik de a legfontosabb, hogy nincs jó vagy rossz, nincs olyan, hogy valamelyik jobb mint a másik. Mindegyik típusra szükség van, mert úgy vagyunk egy egész.

.b36e84f5a0dcad6215ee5fe875bd3149.jpg

 

Ebben a műsorban más lesz a felállás. Miért?

Az ideális jelentkezőkre, játékosokra fogjuk formálni a játék menetét és felépítését. Legyen az nő, vagy férfi, fiatal energikus lány, vagy korosodó rutinróka. Ahhoz, hogy valakit megismerjünk és ne több hónapig tartó folyamat legyen a jelentkezés, pozitív, ha a játékosnak, van egy tiszta énképe. Mondjuk az egyébként sem árt. 

Nem tesztet akarunk kitöltetni, hanem személyesen megismerni azt a 10 embert, akik a résztvevők lesznek. Olyan játékost: aki szereti az új dolgokat, aki nyitott megismerni a világot és akiben benne van egy olyan érzés, hogy nem csak próbára akarja tenni magát, hanem képes a legvégsőkig úgy elmenni, hogy a győzelem mellett egy új énjével is megismerkedne, kortól és nemtől függetlenül. Kedves olvasó, jelentkező, leendőbeli Győztes. Fogalmad sincs mennyi kihívás és titok, meglepetés és fordulat vár rád. A cél, hogy a tévéből kiszakadva elérhető és kézzel fogható műsorban, a hétköznapokban tedd magad próbára. Ha szeretnéd, mostantól nyitott a jelentkezés: Viszont mielőtt írnál, egy valamire felkészítelek. Ez nem egy jól megvágott anyag lesz esténként. Ez nem egy kiválasztott karakter sikersztorija.  Ez a Te történeted lesz a legszebb és legfájdalmasabb pillanataidról, arról, hogyan használod az agyad, hogyan kommunikálsz és mennyire vagy meggyőző. Mindezt ÉLŐben,a barátaid és a szeretteid előtt. Ők lesznek azok, akik idő közben tudnak majd motiválni és lelket önteni beléd, mert hidd el, szükség lesz rá. Garantálom, hogy amikor felfogod mire vállalkoztál, leesik majd az állad. Garantálom, hogy a játék felénél, rohadtul bánni fogod, hogy eljöttél és érdemes lesz kicsit elszámolni magaddal , de a legvégén, új emberként fogsz távozni. Ez nem egy fogyitábor, vagy influencerképző  de még csak nem is egy szülinapi zsúr modernkori tábortűzzel, ahol az elosztót ülik körbe telefonokkal este és a töltőt használják nyársnak. Itt rendes tűz fog lobogni éjjel, mert lesz olyan, akinek szüksége lesz rá a játék alatt, és igazi beszélgetések, ahol az ellenfeleddel és a csapattársaddal is nagyon gyorsan dűlőre kell jutnod, ha érvényesülni szeretnél. 

 

99c48df4cf76903ae0c44a143500980d.jpg

5 játékost a jelentkezők közül, 5 játékost pedig direkt castingon fogunk beválogatni. 

A sikeres jelentkezést, vagy megkeresést, egy felvételi elbeszélgetés követi személyesen és végül egy orvosi állapotfelmérés.

Aki az utolsón is megfelel az idén biztos, hogy játékos lesz! 

 

Jelentkezési cím és határidő, hamarosan itt és több csatornán is elérhető lesz. 

 

Szép estét

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrealitym.blog.hu/api/trackback/id/tr10014761906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WhatHappenned 2019.04.13. 16:33:23

Jó írás lett ismét, izgatottam várom a folytatást ;)

WhatHappenned 2019.04.13. 16:33:25

Jó írás lett ismét, izgatottam várom a folytatást ;)

RealityPulse 2019.04.13. 20:05:07

@WhatHappenned: Igyekszünk!Most 1-2, a műsor ideje alatt naponta hárommal próbálunk majd jelentkezni
süti beállítások módosítása