Hogyan készítem az első realitym

Hogyan készítem az első realitym

Kitekintő- Exatlon Patrik- Jött, látott, győz?

2019. április 20. - RealityPulse

Modern kori muskétás és skalpvadász?

 

Fiatalság bolondság, mondhatná az ember de nem Patrikra, a bajnokok Szuperdöntősére. Még épphogy csak megerősödött a bajsza de a vívóvilág után, az Exatlon 2019-es szériájában is leteheti névjegyét.

patrik.jpg

Bepottyant a műsorba és végigszaladt a döntőig. Oké ennél pár lépéssel több volt de alapvetően végig kitartott az a lendület amit hozott magával, az a fiatalos. A közös nevező a többiekkel és az alázatosság sokat segített a nehezebb időszakokban. Gyorsaságát előszeretettel használta és használták a többiek a legfontosabb pillanatokban. Erős támasz volt a csapatban és hamar rutinos lett a legnehezebb ügyességi feladatoknál. 

patrik_5.jpg

Talán ennek köszönhető, hogy két olyan ellenfelet is legyőzött, akik potenciális győztesek voltak.

Az, hogy sok esetben a többiek, vagy csak bizonyos játékosok helyett futott, bizony nagy előnyére vált, így Dombi Rudolf játékában felmerül egy kérdés: Rosszul felépített taktika, vagy sérülés miatt adott lehetőséget Patriknak, hogy kiismerje magát a legnehezebb feladatoknál is? Mindenesetre egyik sem vált előnyére, mert Patrik gyakorlatilag leturmixolta Rudi szuperdöntővel kapcsolatos, összes gondolatát. Sokat tanult az "öregektől" és aki figyel, az ilyenekből hamar előnyt kovácsol. Eddig sikerült. Egy kérdés van még: Esztergályos Patrik jött, látott, győz?

patrik4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrealitym.blog.hu/api/trackback/id/tr9714776698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása