Hogyan készítem az első realitym

Hogyan készítem az első realitym

Kibeszélő 6.0 Akkor ez nem a Tv-ben lesz?

2019. április 16. - RealityPulse

Sziasztok!

 

Live az appban- Ez lehet, a kéz a kézben mondat, modernkori változata? 

 

Live az appban Tata! Mondtam nagyapámnak, aki mosolyogva tekergette tovább a kotyogós kávéfőző fluxuskondenzátorát. Vidám koma, a régi idők mozijából. Bejárta a világot, sokat látott figura.  Hiába adom a kezébe a telefont és mesélem, hogy nézd itt lesz a műsorom, itt lesznek a cikkek, itt lesz este 6 után az élő és micsoda újítás, mert mindezt egy helyen, a Europethrobnál látod majd , ezek a technikai vívmányok és újítások elrepültek mellette. Gondolná az ember... 80 felett, amellett, hogy még mindig fontos neki, hogy mosolyogjanak a lányok és élére álljon a séró, érdekli, hogy hogyan fejlődünk és milyen új dolgok vannak a világban. -Nyugi Papa! Mindennek megvan a rendje és ideje. 

hero_image_1.jpg

 

Ha már ideje, akkor ideje bemutatni az egyik platformot, ami percre pontos információt fog adni minden, a műsorban történt fontos dologról reggel, délben és este de leginkább éjszaka. Cikkek, plusz tartalmak és éjszakai beszélgetések. A modernkori műsorban, a játékosok egy appon keresztül is kapnak olyan információt, ami a játékban való előrehaladásukat segíti. A rendszer ugyanis lehetővé teszi, hogy néző és játékos egyszerre használhassák. Aktív és passzív szerepet is betölt egyszerre. Digitális idegenvezető és kereső, több mint 40 Ezer oldalnyi tartalom, egy jobb minőségű kép méretében. Hát ez van, haladunk a korral. Közben a papa már önti a kávét a kotyogósból én meg csak mondom, csak mondom. Szereti ha ezeket mesélem neki, mindig rácsodálkozik a világra. Aztán Ő is elmeséli, hogy mikor merre ismerkedett meg egy kedves kislánnyal anno és mik történtek a moziba, mert bizony már volt, amikor Ő fiatal volt. Kuncog és folytatja hogyan aludt ülve, hogy ne menjen szét a haja, így kerül egyensúlyba múlt és jelen, Jing és Yang.

europethrob.jpg

 

Aranyos a papa,nagyon szeretem de egy kicsit nézzük a részleteket. A műsor technikai rendszerének egyik alapköve a Europethrob, nemzetközi média cég. Nemzetköziségének köszönhetően a környező országokban és Európában szinte bárhol, könnyen elérhetővé válik az információ és bizonyos tartalom.  Három platformon kommunikál egyszerre, naprakész és felhasználó barát, több tízezernyi oldalon. Szervere a Doclernél /többeknek a Live Jasmin név miatt lehet ismerős. Nekem is van egy ismerősöm aki már hallott róla/.  Digitális idegenvezető is egyben, hogy ne a csillagok állásából kelljen sakkozni, mikor hol vagyunk és mit érdemes megnézni egy-egy városban. Ingyenes és regisztráció mentes a használata, KÉRETLEN REKLÁMOK nélkül, kizárólag olyan információval, ami valóban érdekli a használót. A helyi legjobb eseményekről Push üzenetben tájékoztat  és arra is rá tudunk keresni, hogy ott mi lesz, ahová éppen nyáron utazunk az egész országban és lassan egész Európában. 8 ország, több tízezer használó és folyamatos bővülés. A kezelhetősége pofon egyszerű. Ha a Papa 80 felett megtanulja az "internetet" (mert meg akarja), akkor ez sokkal könnyebben fog neki menni. A nevét már lassan Ő is tudja, mert mindig visszakérdez, én meg csak:  -JUROPTROB PAPA! JUROPTROB.

 

unnamed.png

 

http://europethrob.eu/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrealitym.blog.hu/api/trackback/id/tr4714766772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása