Hogyan készítem az első realitym

Hogyan készítem az első realitym

Kitekintő- Exatlon-Szia, Kata vagyok! Van még egy Pep...?

2019. április 21. - RealityPulse

-Szia Kata vagyok a szomszédból és egy kupáért jöttem! Lenne az ideális mondat. Sokkal inkább szeretne most Kata egy serleget, mint egy hűsítő buborékos Pepsit. És az van, hogy teljesen reális, az elképzelés. Sok mindenkinek jó lenne egy ilyen kupa és az a 20 millió de Huszti Katának minden esélye megvan rá. Sőt!

huszti_kata.jpg

Pénzügyi asszisztensi állását egy olyan "hétköznapi" sporttal egészítette ki mint a rögbi. Robbanékonyságát talán ennek, ügyességi játékokban való remekelését pedig sok esetben a kézilabdának köszönheti. Törekvő, sportos, alázatos, tisztelettudó... és még vagy 100 dolgot tudnék felsorolni. Talán ilyen lehet egy tökéletes Exatlonista?

huszti_kata_3.jpg

Kata pályája a játékban korántsem volt zökkenőmentes. Laci kedvenc mondata, miszerint Detonált a műsorba, valóban igaz de ugyanazzal a lendülettel is ért véget. A lehetőség, hogy folytathatja viszont olyan plusz töltetet adott neki ami egészen a döntőig repítette. Nem gondolom, hogy a lányok közül bárki is komoly ellenfele lehetett volna, a már kiesett Dorkán kívül. Talán ez a dolog is hajtja, hogy felülkerekedjen a -Jó visszajöttél de Dorka erősebb volt! mondaton és bebizonyítsa, hogy valóban ott a helye. Ilyen fordulatok vannak más műsorban is, de a legjobb választás volt Őt visszahozni. Értékeket közvetít, amire ma, egyre inkább szükség van. Ideális nyertese lehet ennek a játéknak. Viszont ugyanezt elmondhatjuk Patrikról is. Ritkán adódik olyan műsor, ahol mindkét döntősnek odaadnám a főnyereményt. Ez most olyan. De arra a kupára csak egy név kerülhet. Kata vagy Patrik?Patrik vagy Kata? Palik Laci holnap elmondja. Mert ez az Exatlon!

szuper.jpg

Ha szeretnél a közeljövőben hasonló tartalmat olvasni műsororkról, vagy a világról, íratkozz fel vagy likeold a facebook oldalunkat, a jobb felső sarokban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenrealitym.blog.hu/api/trackback/id/tr9914777586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása